Evleaks și-a lansat propriul site, o comoară de zvonuri și scurgeri de informații despre telefoane și tablete

1.261 ori
<b>Evleaks și-a lansat propriul site, o comoară de zvonuri și scurgeri de informații despre telefoane și tablete</b>Cu aproape un an în urma aflați din acest articol&nbsp;cine este de fapt @evleaks și care e povestea să. Ei bine, după un an foarte prolific și conturi noi de Twitter în diferite limbi, Evan Blass are acum și un site: evleaks.at. &nbsp; Evleaks...

Cu aproape un an în urma aflați din acest articol cine este de fapt @evleaks și care e povestea să. Ei bine, după un an foarte prolific și conturi noi de Twitter în diferite limbi, Evan Blass are acum și un site: evleaks.at.

Evleaks este autorul unora dintre cele mai mari scurgeri de informații din lumea telefoniei mobile, publicând fotografii cu modele ca Nokia X, LG G3 sau Moto X în premieră mondială. Evan a publicat și specificații uneori și numele operatorilor care vor lansa telefoanele sau tabletele. Dacă în vara anului trecut el avea 31.500 de followeri, acum el se apropie de 160.000, deci a explodat popularitatea sa.

CV-ul tânărului include joburi la Engadget și Pocketnow.com, iar toate realizările sale au fost îndeplinite în vreme ce Evan se lupta cu scleroză multiplă. Proiectul Evleaks a pornit la începutul lui 2012 și a evoluat acum către un site. Designul acestui site nu pare finisat, el fiind practic o integrare a postarilor Twitter și opțiune de comentarii dedesubt.

Ce parere aveți despre povestea lui Evan, o sursă foarte importantă și pentru noi la Mobilissimo.ro?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×