Reduceri și Campanii Online #4: Azi Orange, Libris, evoMAG, PC Garage [...]

898 ori
<b>Reduceri și Campanii Online #4: Azi Orange, Libris, evoMAG, PC Garage [...]</b>Descoperim astăzi faptul că retailerii încep să vină cu noi campanii promoționale, oferte despre care aflați mai multe pe seama articolului de față. Aveți o listă a tuturor promoțiilor desfășurate în online începând de astăzi și astfel puteți

La mijloc de săptămână descoperim că retailerii de pe plan local au dat startul unor noi campanii promoționale, oferte pe care le veți găsi listate mai jos. Pe seama articolului de față din seria Reduceri și Campanii Online puteți afla zilnic ce oferte se desfășoară în online și astfel avea posibilitatea de achiziție a produselor dorite la prețuri mai bune decât în mod normal. Să vedem ce ni se propune astăzi!

Produsul erou de astăzi:

Dacă sunteți în căutarea unui smartphone care să ofere experiența unui Android stock la un cost de buget, astăzi aveți noroc pentru că retailerul PC Garage scade prețul lui Xiaomi Mi A1. Astfel varianta cu 32 GB de stocare flash și 4 GB RAM poate fi achiziționată pentru suma de doar 798 lei și oferind dotări precum ecran FHD 5.5 inch, cameră duală în spate, scanner de amprente și procesor Snapdragon 625. Rulează desigur Android One!

NotăUn detaliu pe care trebuie să îl precizăm este acela că link-urile incluse în cadrul acestui articol sunt unele de afiliat, iar cumpărând prin intermediul lor ajutați Mobilissimo.ro să obțină un comision prin care putem acoperi o parte din cheltuielile aferente menținerii site-ului online. Mulțumim tuturor pentru susținere! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×