Xiaomi Mi 9 5G ar fi gata de lansare, cu ecran Quad HD, stabilizare optică şi baterie mai mare

1.282 ori
<b>Xiaomi Mi 9 5G ar fi gata de lansare, cu ecran Quad HD, stabilizare optică şi baterie mai mare</b>Xiaomi Mi 9 este unul dintre cele mai atractive telefoane cu procesor Snapdragon 855 în acest moment, prin prisma faptului că sunt retaileri din China, care îl vând şi la 1500 de lei. Terminalul e totuşi gata să primească o versiune actualizată cu 5G..

Xiaomi Mi 9 este unul dintre cele mai atractive telefoane cu procesor Snapdragon 855 în acest moment, prin prisma faptului că sunt retaileri din China, care îl vând şi la 1500 de lei. Terminalul e totuşi gata să primească o versiune actualizată cu 5G, iar un aşa numit Xiaomi Mi 9 5G a scăpat deja de la o sursă din China.

Terminalul a şi fost certificat între timp, apărând sub numele de cod M1908F1XE. Sunt şi voci ce afirmă că ar putea fi de fapt un model Mi Mix, dar contul de Twitter @Xiaomishka pare convins că e Mi 9 5G. Aflăm că printre upgrade-urile aduse de acest smartphone se număra trecerea la un ecran Quad HD, o cameră principală cu stabilizare optică şi o baterie mai mare.

Xiaomi Mi 9 5G ar fi gata de lansare, cu ecran Quad HD, stabilizare optică şi baterie mai mare

Şi diagonala ecranului ar trebui să crească, iar designul va rămâne în mare la fel. Bateria probabil că face saltul de la 3300 de mAh la 3600 sau poate chiar 4000 mAh şi primeşte încărcare rapidă la 45W, ceva ce are şi Galaxy Note 10, cu un accesoriu vândut separat. Sunt şi speculaţii că Xiaomi Mi 9 5G va trece la procesorul Snapdragon 855+, ceea ce ar avea sens pentru că Xiaomi are deja aceasta componentă furnizată şi pentru Black Shark 2 Pro.

Xiaomi trebuie să aibă mare grijă când şi unde lansează acest produs, deoarece se poate canibaliza cu telefoane de gaming, dar şi cu un eventual Mi Mix 4, care va aduce inovaţii şi mai mari la cameră.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×