Motorola One Zoom este primul telefon Moto cu 4 camere, zoom hibrid 5X; Scapă în specificaţii, randări şi preţ

1.404 ori
<b>Motorola One Zoom este primul telefon Moto cu 4 camere, zoom hibrid 5X; Scapă în specificaţii, randări şi preţ</b>De ceva vreme ştim că Motorola se pregăteşte să îşi extindă gama Moto One, iar cel mai nou scăpat model este Motorola One Zoom. O perioadă a fost cunoscut şi sub numele de Moto One Pro, iar acum revine în scăpări de specificaţii şi randări, plus preţ.

De ceva vreme ştim că Motorola se pregăteşte să îşi extindă gama Moto One, iar cel mai nou scăpat model este Motorola One Zoom. O perioadă a fost cunoscut şi sub numele de Moto One Pro, iar acum revine în scăpări de specificaţii şi randări, plus preţ.

Cei de la WinFuture au pus mâna pe randări şi detalii, iar acesta pare să fie un camera-phone. Este şi primul telefon Motorola cu 4 camere la bord şi cu zoom hibrid 5X. Modulul dreptunghiular al camerei nu e chiar o premieră, pentru că un design similar apăruse în randări pentru Huawei Mate 30 Pro la un moment dat (desi mai nou ar fi rotund). Sursa afirmă că în spate găsim o cameră principală de 48 de megapixeli, cel mai probabil identică cu cea de pe Motorola One Vision.

Motorola One Zoom

Foloseşte tehnologie Quad Pixel pentru a combina 4 pixeli în 1 şi a realiza capturi de 12 MP mai bine iluminate. Avem parte şi de stabilizare optică, iar pe lângă această cameră avem şi un ultra wide (nu îi cunoaştem rezoluţia), probabil similară cu cea de pe Motorola One Vision. Şi apoi ajungem la camera pentru zoom, care dă şi numele acestui device.

Motorola One Zoom

Va avea şi ea stabilizare optică şi suport pentru zoom hibrid 5X. Deducem şi că am avea aici zoom optic fie 2X, fie 3X. A patra cameră e probabil una ToF sau una pentru captura adâncimii. În faţă am putea găsi o cameră selfie de 25 MP, iar sursa mai afirmă şi că primim un ecran AMOLED Full HD+ de 6.2 inch, Android 9.0 Pie (cu Android One) şi un corp cu o talie de 8.8 mm.

Terminalul va costa 429 de euro şi ar urma să vină cu procesor Snapdragon 675, văzut şi pe Moto Z4. 4 GB RAM şi 64 GB stocare completează listă, dar va fi şi o versiune cu 6 GB RAM şi 128 GB stocare. Avem şi baterie de 4.000 mAh cu încărcare rapidă şi jack-ul audio a scăpat nevătămat. Vă reamintesc că până acum în seria Moto One se aflaă Motorola One, One Action şi One Vision.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×