Xiaomi Mi 9T Pro este acum oficial; Rebranding pentru K20 Pro cu preț recomandat de 399 euro

1.469 ori
<b>Xiaomi Mi 9T Pro este acum oficial; Rebranding pentru K20 Pro cu preț recomandat de 399 euro</b>Încă din luna iunie în online și-au făcut apariția leak-uri potrivit cărora Xiaomi avea în plan să lanseze smartphone-ul Mi 9T Pro drept rebranding pentru Redmi K20 Pro pe plan european, debut ce are loc abia acum

Încă din luna iunie în online și-au făcut apariția leak-uri potrivit cărora Xiaomi avea în plan să lanseze smartphone-ul Mi 9T Pro drept rebranding pentru Redmi K20 Pro pe plan european, debut ce are loc abia acum. Este unul și același telefon pe care îl știm, cu singura schimbare vizuală fiind reprezentată de către înlocuirea logo-ului Redmi din spate cu cel Mi, după cum se poate vedea și în randarea de mai jos.

Xiaomi Mi 9T Pro

Design-ul rămâne neschimbat și la fel și dotările, astfel că primim un telefon cu ecran AMOLED FHD+ de 6.39 inch, procesor Snapdragon 855, cameră selfie pop-up de 20 mpx și cameră triplă în spate (48 mpx + 8 mpx telephoto + 13 mpx ultrawide). Are scanner de amprente integrat îndisplay și o baterie de 4000 mAh cu suport pentru încărcare rapidă la 27W.

Xiaomi Mi 9T Pro

Aflați că Xiaomi Mi 9T Pro va fi disponibil pe plan european la un preț recomandat de 399 euro pentru versiunea cu 6 GB RAM + 64 GB stocare, respectiv 449 euro pentru modelul cu 128 GB stocare. Vânzările în Spania și Italia încep pe 26 august, urmând ca livrările să fie onorate din 2 septembrie. 

Cel mai bun preț de pe plan local pentru Xiaomi Mi 9T Pro este de doar 1.764 lei odată cu utilizarea codului promo QUICK202 în secțiunea de comandă de pe QuickMobile.ro (varianta cu 6 GB RAM + 64 GB stocare).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×