Camera triplă a lui iPhone XI a intrat în producţie; LG Innotek se ocupă de asta

751 ori
<b>Camera triplă a lui iPhone XI a intrat în producţie; LG Innotek se ocupă de asta</b>Luna viitoare debutează noul iPhone şi era de aşteptat să auzim detalii despre producţia sa. Teoretic ar trebui să vină pe 10 septembrie, dar încă nu avem confirmarea oficială. Azi aflăm că LG Innotek a început producţia de

Luna viitoare debutează noul iPhone şi era de aşteptat să auzim detalii despre producţia sa. Teoretic ar trebui să vină pe 10 septembrie, dar încă nu avem confirmarea oficială. Azi aflăm că LG Innotek a început producţia de module foto pentru iPhone 11 şi avem detalii mai jos.

Se pare că LG Innotek a fost nevoită să crească numărul de angajaţi de 4 ori din martie până acum doar pentru a face faţă cerinţelor Apple. Ramura celor de la LG este un partener de bază pentru Apple, furnizând modulele camerelor de pe iPhone, atât cele din spate, cât şi faţă, plus camerele TrueDepth pentru Face ID. Ca să vă faceţi o idee, departamentul Optical Solution Business şi-a crescut numărul de angajaţi de la 612 în martie 2018 la 3396 până la finalul lui septembrie 2018. Asta doar pentru a face faţă generaţiei 2018 de iPhone, iar acum presiunea e si mai mare. 

Rezultatul? LG Innotek a obţinut vânzări de 1.91 miliarde de dolari şi profit operaţional de 107 milioane de dolari anul trecut. 2019 e un an important pentru LG, mai ales că avem încă o cameră de inclus în spate pe noul iPhone. iPhone 11 şi iPhone 11 Max vor veni cu 3 camere în spate, în vreme ce iPhone 11R va avea două camere. Între timp Foxconn a început să recruteze mai mulţi angajaţi în iulie, oferind şi recompense financiare angajaţilor actuali pentru a îi fideliza.

În ultima vreme se discută şi despre un model iPhone Pro, care ar putea să fie şi mai bine dotat decât iPhone 11 sau 11 Max. Am văzut şi zvonuri despre suportul pentru stylus pentru noile iPhone-uri, iar formatul pătrat al camerei este bătut în cuie de ceva vreme.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×