Xiaomi Mi2s Youth, un telefon accesibil din China surprinde cu CPU Snapdragon 600

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.104 ori
<b>Xiaomi Mi2s Youth, un telefon accesibil din China surprinde cu CPU Snapdragon 600</b>Xiaomi își dezvoltă gama de terminale mobile, astăzi cu un model destinat tinerilor, după cum indica și numele său. E vorba despre Xiaomi Mi2S Youth, care a ajuns pe web sub forma imaginii de mai jos. &nbsp; Handsetul va costa 276 de dolari și se...

Xiaomi își dezvoltă gama de terminale mobile, astăzi cu un model destinat tinerilor, după cum indica și numele său. E vorba despre Xiaomi Mi2S Youth, care a ajuns pe web sub forma imaginii de mai jos.

Handsetul va costa 276 de dolari și se va lansa în această lună, către final. Deși la prima vedere am fi tentați să spunem că acest model va fi un midrange, sau chiar low end, în mod surprinzător dotările sale sunt foarte bune. Astfel, sub carcasa se afla un procesor quad core Snapdragon 600, însoțit de 1 GB RAM și avem și o cameră de 8 megapixeli în spate.

Xiaomi Mi2s Youth, un telefon accesibil din China surprinde cu CPU Snapdragon 600

Ecranul are o diagonală de 4.3 inch, iar specificațiile includ 16 GB memorie internă și un difuzor singular în zona din spate. Carcasa este una din plastic glossy, cu un design rotunjit și care îmi amintește ușor de un Nokia Lumia. Există și posibilitatea ca acest model să fie o clonă de Xiaomi, deci nu vă bucurați prea tare.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×