Corning pregătește viitorul ecranelor de telefoane: antimicrobi, anti reflectiv și mai rezistent

1.285 ori
<b>Corning pregătește viitorul ecranelor de telefoane: antimicrobi, anti reflectiv și mai rezistent</b>Corning este compania celebră pentru soluția Gorilla Glass, iar firma pregătește acum o nouă generație de protecție pentru ecrane. Aceasta va proteja ecranele de telefoane și tablete atât de șocuri, cât și de reflectarea luminii în mod...

Corning este compania celebră pentru soluția Gorilla Glass, iar firma pregătește acum o nouă generație de protecție pentru ecrane. Aceasta va proteja ecranele de telefoane și tablete atât de șocuri, cât și de reflectarea luminii în mod nepotrivit și chiar de... microbi.

Primele detalii au fost făcute publicate în cadrul MIT Mobile Technology Summit. Doctorul Jeffrey Evenson, senior vicepreședinte al Corning s-a aflat pe scenă pentru a oferi detalii despre noul produs Corning. Se pare că noua sticlă întărită poate suporta în teorie presiunea a 10.000 de elefanți, o forță de 10 gigapascali.

Corning pregătește viitorul ecranelor de telefoane: antimicrobi, anti reflectiv și mai rezistent

O fâșie din acest material este atât de stabilă, încât ar fi nevoie de 20 de trilioane înmulțit cu vârsta planetei noastre pentru a afecta sticla. Aflați și că o moleculă de oxigen trece printr-un strat de plastic de 1 mm în două săptămâni. Pentru sticla de 1 mm îi va lua 30 de miliarde de ani moleculei... Corning mai promite și o tehnologie antimicrobi care ucide virușii și bacteriile și se aplică sub forma unui strat special pe ecranul telefonului și chiar transfera parțial aceste proprietăți utilizatorului.

Să fie sticla materialul viitorului?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×