Xiaomi Mi3S ar putea sosi cu un procesor Snapdragon 801

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 870 ori
<b>Xiaomi Mi3S ar putea sosi cu un procesor Snapdragon 801</b>Următorul flagship de la Xiaomi ar putea fi modelul Mi3S, despre care aflăm câteva detalii astăzi. Se pare că el ar adopta procesorul Snapdragon 801, urmând exemplul lui Samsung Galaxy S5 și Sony Xperia Z2. &nbsp; Xiaomi Mi3S e subiect de zvonuri...

Următorul flagship de la Xiaomi ar putea fi modelul Mi3S, despre care aflăm câteva detalii astăzi. Se pare că el ar adopta procesorul Snapdragon 801, urmând exemplul lui Samsung Galaxy S5 și Sony Xperia Z2.

Xiaomi Mi3S e subiect de zvonuri de puțin timp și aparent va sosi cu mai multă memorie, un procesor mai rapid și opțiuni variate de conectivitate. Terminalul va fi dotat cu 3 GB RAM, o cameră frontală de 8 MP și o cameră de 13 MP in spate, plus suport LTE.  Mi3S ar putea apărea oficial în cadrul festivalului Xiaomi din luna aprilie, având un preț de aproximativ 326 de dolari, ceea ce nu sună rău deloc.

Mi se pare interesant că nu avem nici o informație despre baterie sau display, iar între timp aflăm că la același festival vor apărea noile telefoane Hongmi și un Xiaomi 3 de 5.5 inch. Noi încă așteptăm o sosire oficială a brandului Xiaomi pe piața noastră.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×