Xiaomi Mi Max apare într-un teaser video, cu un corp masiv şi metalic

1.155 ori
<b>Xiaomi Mi Max apare într-un teaser video, cu un corp masiv şi metalic</b>Cu doar 6 zile rămase până la evenimentul pregătit pentru debutul lui Xiaomi Mi Max, iată că astăzi vedem și un teaser video în care gigantul phablet de 6.4 inch ni se prezintă. Acest produs este cu adevărat uriaș, fiind numai bun pentru ca tânăra

Pe Xiaomi Mi Max l-am tot văzut în ultimele săptămâni, de obicei în imagini 3D cu iz oficial şi mai puţin în fotografii hands on. Înainte de lansarea de săptămâna viitoare, terminalul ni se dezvăluie într-un teaser video, disecat mai jos.

Se pare că teaserul prezintă acest smartphone într-un mediu tradiţional chinezesc, rustic mai bine zis. Vedem o domnişoară cu o fundă în păr care ţine handsetul în mâna, il etaleaza lângă un lac şi remarcăm că acest device e cu adevărat uriaş în mâinile sale. Alte cadre din teaser confirma faptul că vom primi un corp metalic pe acest phablet cu diagonală de 6.4 inch.

Se remarca şi un scanner de amprente în spate şi parcă şi muchii uşor curbate ale aceluiasi spate.  Apropo de muchii, o privire atentă spre ecran dezvăluie că el va avea marginile foarte înguste. Vă reamintesc că Xiaomi Mi Max va vedea lumina zilei pe 10 mai, cu un preţ estimat de 200 de dolari şi un ecran Full HD de 6.44 inch la bord. El ar trebui să aibă şi procesor Snapdragon 650 şi 2 GB RAM, plus o cameră principala de 16 megapixeli.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×