Xiaomi Redmi 3 ar avea o viaţă excelentă a bateriei, conform unei postari a lui Lei Jun pe Weibo

1.213 ori
<b>Xiaomi Redmi 3 ar avea o viaţă excelentă a bateriei, conform unei postari a lui Lei Jun pe Weibo</b>&Icirc;n ultima vreme Xiaomi Redmi 3 a avut parte de numeroase scăpări şi teasere, prefaţ&acirc;nd lansarea de săptăm&acirc;na viitoare. &Icirc;n vreme ce ne-am obişnuit cu romburile care &icirc;i &icirc;mpodobesc spatele, despre bateria sa...

În ultima vreme Xiaomi Redmi 3 a avut parte de numeroase scăpări şi teasere, prefaţând lansarea de săptămâna viitoare. În vreme ce ne-am obişnuit cu romburile care îi împodobesc spatele, despre bateria sa generoasă de abia am aflat, iar azi descoperim că e foarte longevivă.

Lei Jun, fondatorul Xiaomi a postat pe Weibo detalii despre baterie sau mai bine zis o captură de ecran, ce indică faptul că handsetul a stat în standby mai bine de 18 ore, având 94% nivelul bateriei după. În acea perioadă conexiunea WiFi şi 4G era activată, iar bateria de 4100 mAh se anunţă excelentă pe acest terminal.

Xiaomi Redmi 3 ar avea o viaţă excelentă a bateriei, conform unei postari a lui Lei Jun pe Weibo

Mai mult decât atât, oficialul a declarat că a ajuns la 2 sau 3 zile de utilizare moderată a lui Redmi 3 fără probleme. În ciuda generozităţii acestei surse de energie, telefonul va măsura doar 8.5 mm în grosime şi va cântări 143 de grame. El ar trebui să vină cu un procesor Snapdragon 616, 2 GB RAM, 16 GB stocare, o cameră principală de 13 MP, frontală de 5 MP şi un ecran 720p de 5 inch. Preţul ar fi undeva pe la 106 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×