Xiaomi Redmi 3 va sosi cu o baterie de 4100 mAh, conform unui nou teaser oficial

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 759 ori
<b>Xiaomi Redmi 3 va sosi cu o baterie de 4100 mAh, conform unui nou teaser oficial</b>Teaserele lui Xiaomi Redmi 3 continuă, &icirc;n avanpremiera lansării de pe 12 ianuarie, iar azi vedem imaginea de mai jos, ce are rol de teaser pentru bateria de &icirc;naltă capacitate a acestui model. &nbsp; Se pare că phabletul de 5.5 inch Xiaomi...

Teaserele lui Xiaomi Redmi 3 continuă, în avanpremiera lansării de pe 12 ianuarie, iar azi vedem imaginea de mai jos, ce are rol de teaser pentru bateria de înaltă capacitate a acestui model.

Se pare că phabletul de 5.5 inch Xiaomi Redmi 3 va sosi cu o baterie de 4100 mAh, chiar mai mare decât cea de pe Redmi Note 3 (4000 mAh). Nou venitul ar urma să aibă un procesor octa core la interior, un Snapdragon 616 probabil, un display HD de 5 inch, camera de 13 megapixeli în spate şi frontală de 5 MP. Aparent Xiaomi ar fi folosit o tehnologie de nouă generaţie pentru aceasta baterie, reuşind să ofere o capacitate ridicată fără să crească grosimea terminalului.

Rezultatul e un Redmi 3 care măsoară doar 8.5 mm în talie, ceea ce sună impresionant. Ca şi Redmi Note 3, acest model va avea un corp metalic şi dacă ne luăm după teaserele recente, spatele va aduce un imprimeu cel puţin interesant, cu zigzaguri albe şi elegante.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×