Xiaomi Redmi 4 își prezintă camera duală și corpul metalic într-o serie de imagini

1.178 ori
<b>Xiaomi Redmi 4 își prezintă camera duală și corpul metalic într-o serie de imagini</b>Următorul smartphone ce vine din partea companiei chineze Xiaomi este modelul Redmi 4 - telefon pe care îl vedem astăzi într-o serie de imagini interesante. Avem de-a face cu primul terminal al companiei ce ne oferă o cameră foto duală la pachet, dar și

Seria de terminale Redmi a celor de la Xiaomi este pe cale să primească un nou membru sub forma lui Redmi 4 - telefon care astăzi ni se prezintă în imagini. Avem în primul rând un material cu iz oficial în care o vedetă asiatică pozează alături de noul handset ce ne aduce o carcasă complet metalică, dar și un senzor foto dual însoțit de bliț dual-tone.

Teaser Xiaomi Redmi 4

De asemenea, se remarcă și faptul că partea din spate este rotunjită spre margini, detaliu pe care l-am întâlnit și asupra flagship-ului Mi 5 lansat în prima parte a acestui an. Materialul cu numărul 2 este o fotografie reală în schimb, una ce ne prezintă tot partea din spate a acestui dispozitiv ce ar putea fi lansat chiar în luna august în cadrul unui eveniment special de presă.

Xiaomi Redmi 4

Cu toate că dotările hardware sunt neștiute pentru moment, ne putem aștepta la un display Full HD de 5 inch, la un procesor octa-core Qualcomm și poate la 3 GB memorie RAM. Este foarte posibil ca upgrade-uri să fie aduse și la capitolul fotografiere comparativ cu actualul model existent pe piață (Redmi 3). Mai multe vom afla în următoarele săptămâni!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×