Xiaomi lansează smartphone-ul Redmi 4; vine cu baterie de 4100 mAh și costă doar 105 dolari

1.887 ori
<b>Xiaomi lansează smartphone-ul Redmi 4; vine cu baterie de 4100 mAh și costă doar 105 dolari</b>În ultimele două zile, lansările de smartphone-uri au fost la ordinea zilei, și astăzi avem un nou model pe listă. Este vorba despre Xiaomi Redmi 4 - telefon cu carcasă metalică ce ne aduce dotări mid-range precum 2 GB memorie RAM, un procesor Qualcomm

Aceste prime zile ale lunii noiembrie ne-au adus numeroase smartphone-uri, pe lista de noutăți fiind notat astăzi și modelul Xiaomi Redmi 4 ce tocmai a fost anunțat oficial. Terminalul de față sosește în două variante, iar cea mai accesibilă de aici ne oferă un display HD de 5 inch, un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 430, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare - totul pentru doar 105 dolari.

Xiaomi Redmi 4

Versiunea mai bine dotată vine cu display Full HD de 5 inch, cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 625 și cu 3 GB memorie RAM + 32 GB spațiu intern de stocare, pentru un preț de 135 dolari. Ambele modele ne aduc o cameră foto principală de 13 megapixeli cu bliț LED și suport pentru captură video la rezoluție Full HD, respectiv o cameră selfie de 5 megapixeli cu deschidere f/2.2 și funcții de înfrumusețare.

Redmi 4

Primim o baterie de 4100 mAh la interior, iar ca elemente de conectivitate întâlnim următoarele: suport dual-SIM, 4G LTE, VoLTE, Bluetooth 4.1, A-GPS, Wi-Fi 802.11 b/g/n și un port microUSB v2.0. Xiaomi Redmi 4 beneficiază de un scanner de amprente și de sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow bazat pe interfața MIUI 8.0.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×