Iată cum ar putea arăta primele smartwatch-uri Nexus pregătite de către Google

984 ori
<b>Iată cum ar putea arăta primele smartwatch-uri Nexus pregătite de către Google</b>Doar acum câteva zile aflam prin intermediul celor de la AndroidPolice, faptul că Google ar pregăti două smartwatch-uri Nexus pentru o lansare în această toamnă. Device-urile numite Swordfish și Angelfish ni se prezintă astăzi și în randări detaliate ce

Anterior sosea pe web și o informație ce făcea referire la faptul că Google ar pregăti și două smartwatch-uri pentru această toamnă - dispozitive ce ar urma să fie lansate odată cu noile modele de smartphone-uri Nexus. Prin intermediul celor de la AndroidPolice am aflat că ceasurile inteligente în cauză poartă denumirile Swordfish și Angelfish - modele care astăzi primesc și randări din partea publicației de față.

Google Nexus Watch

Se pare că imaginile de aici sunt simple reprezentări făcute pe baza informațiilor primite, imagini care ne prezintă două produse foarte arătoase la prima vedere. În prim-plan este pusă simplitatea aici, și deși avem două terminale cu dimensiuni diferite ale display-ului, se pare că diferențele întâlnite la capitolul design nu sunt unele majore.

Modelul mai mare numit Angelfish aduce două butoane extra față de versiunea Swordfish, iar potrivit informațiilor proaspăt sosite pe web, acesta va oferi și un slot SIM, conectivitate 4G LTE, GPS, dar și un senzor pentru măsurarea pulsului. Versiunea mai mică nu va oferi asemenea dotări la pachet, dar cu toate acestea vom beneficia de un preț mai bun - lucru datorat și diagonalei ceva mai reduse.

Rămâne să vedem ce alte informații vor ajunge pe web în perioada următoare, moment în care am putea vedea și fotografii reale cu cele două dispozitive.  

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×