Xiaomi Redmi 4 primeşte certificarea TENAA, la pachet cu fotografii oficiale şi specificaţii

984 ori
<b>Xiaomi Redmi 4 primeşte certificarea TENAA, la pachet cu fotografii oficiale şi specificaţii</b>Următorul device mobil pe care chinezii de la Xiaomi ni-l pregătește, este numit Xiaomi Redmi 4 - un mid-range compact care tocmai ce a primit certificarea TENAA. Din cadrul acestor documente aflăm ce specificații ne va aduce terminalul, dar și vedem ce

Xiaomi Redmi 4 se află pe lista de smartphone-uri ce urmează să fie lansate în această toamnă, iar acest model a mai avut parte de scăpări până acum, culminând cu certificarea TENAA descoperită astăzi.

Xiaomi Redmi 4

El a apărut şi în benchmarkul GeekBench cu câteva săptămâni în urmă, etalând un procesor Qualcomm Snapdragon 625, plus 3 GB RAM, iar în mod interesant la TENAA apare cu alt chipset. E identificat cu nume de cod 201606, iar Redmi 4 va veni pe auriu şi argintiu. Va semăna cu Redmi Note 4, datorită amplasării camerei şi dungilor pentru antene, iar la bord găsim un ecran de 5 inch cu rezoluţie Full HD.

Astfel, se face un salt de la panoul HD de 5 inch de pe Redmi 3, iar schimbarea de procesor menţionată mai sus pune în prim plan un CPU MediaTek Helio P10 tactat la 1.8 GHz. Xiaomi Redmi 4 aduce şi 3 GB RAM, 32 GB stocare, cameră de 13 MP în spate şi frontală de 8 MP, plus o baterie generoasă de 4000 mAh. TENAA menţionează şi un emiţător infraroşu şi scanner de amprente, plus Android 6.0.

Preţul ar trebui să fie de doar 105 dolari.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×