Huawei P9 Lite primește certificarea TENAA, semn că lansarea oficială a smartphone-ului se apropie

Autor:  | Publicat în:  Huawei 734 ori
<b>Huawei P9 Lite primește certificarea TENAA, semn că lansarea oficială a smartphone-ului se apropie</b>Huawei P9 Lite primește astăzi certificarea din partea agenției chineze TENAA, lucru ce sugerează faptul că lansarea oficială a handset-ului se apropie. Ni se confirmă atât design-ul produsului, dar și specificațiile pe care acest model le va aduce la

În cadrul evenimentului Huawei de pe 6 aprilie, compania chineză ne-a prezentat doar două terminale din noua gamă P, fiind vorba despre P9 și P9 Plus. În continuare așteptăm și lansarea oficială a modelului P9 Lite, un mid-range cu design similar ce ar putea fi la fel de popular ca predecesorul său.

Un lucru ce ar putea sugera faptul că lansarea sa se apropie cu pași repezi, este certificarea obținută din partea agenției chineze TENAA, document ce confirmă specificațiile handset-ului cât și design-ul pe care l-am văzut anterior într-o serie de fotografii și imagini de presă.

Ei bine, telefonul de față ne aduce un display Full HD de 5.2 inch (1920 x 1080 pixeli), un procesor octa-core HiSilicon Kirin 650, 3 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare ce poate fi extins ulterior prin intermediul unui card microSD. Avem la dispoziție 4G LTE, Wi-Fi, Bluetooth și o baterie de 2900 mAh.

Spre deosebire de Huawei P9, varianta sa Lite ne oferă o cameră singulară de 13 megapixeli cu bliț LED, și un senzor frontal de 8 megapixeli. Ca dimensiuni, acest telefon cântărește 143 grame, și măsoară 7.5 mm în grosime. Ținând cont de această certificare, ne-am putea aștepta ca smartphone-ul să fie anunțat oficial până la sfârșitul acestei luni. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×