Xiaomi Redmi Note 3 PRO acum în oferta Digi Mobil alături de alte noi terminale interesante

2.953 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 3 PRO acum în oferta Digi Mobil alături de alte noi terminale interesante</b>În oferta operatorului Digi Mobil poposește de astăzi și smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 3 PRO - terminal pe care l-am testat și noi aici la Mobilissimo. Acesta nu este singura noutate din portofoliul companiei, printre nou-veniți numărându-se și terminal

De astăzi în oferta operatorului Digi Mobil regăsim și smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 3 PRO - terminal ce a fost testat de curând și aici la Mobilissimo și care ne-a uimit în special prin bateria sa absolut perfectă, fiind peste orice flaghip la acest capitol. Produsul de față nu este singura noutate din portofoliul companiei, ci avem și alte produse la fel de interesante cu prețuri accesibile.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro Digi Mobil

Revenind totuși la modelul Xiaomi, aflați că acesta este disponibil la un preț de 849 lei cu plata integrală, dar și prin intermediul unui sistem de rate fără dobândă. Astfel, putem opta pentru una dintre cele două oferte de rate, prima fiind totuși cea mai potrivită la prima vedere. Vom avea de plătit un avans de 340 lei, urmând ca mai apoi să plătim o taxă lunară în funcție de programul de rate ales pe 3, 6, sau 12 luni.

  • Rată 3 luni - 168 lei/lună
  • Rată 6 luni - 84 lei/lună
  • Rată 12 luni - 42 lei/lună

Printre noutățile de care vă vorbeam mai sus se numără și terminale ca Allview X3 Soul Lite - 749 lei plata integrală, Allview P8 eMAGIC - 799 lei plata integrală, respectiv Allview X3 Soul Style - telefon ce costă 1.199 lei cu banii jos. Puteți găsi toate aceste modele pe site-ul rcs-rds.ro/telefoane-mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×