Xiaomi Redmi Note 3 Pro costă acum doar 700 lei; vine pe auriu și ne aduce o baterie de 4000 mAh

2.271 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 3 Pro costă acum doar 700 lei; vine pe auriu și ne aduce o baterie de 4000 mAh</b>Lansat la începutul anului 2016, Xiaomi Redmi Note 3 Pro este în continuare un smartphone foarte interesant de luat în calcul pentru o eventuală achiziția. Spunem asta pentru că în acest moment prețul său de comercializare este de doar 700 lei - sumă ce

Pentru Xiaomi, anul 2016 a început odată cu lansarea phablet-ului Redmi Note 3 Pro - un terminal cu dotări upper mid-range și design arătos ce astăzi poate fi achiziționat la un preț foarte bun. Prin intermediul celor de la EverBuying.net puteți comanda modelul pe auriu cu 32 GB spațiu intern de stocare și 3 GB memorie RAM la un preț de doar 176.99 dolari ~ adică aproximativ 700 lei.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Ca dotări hardware avem în prim-plan display-ul de 5.5 inch cu rezoluție Full HD și tehnologie IPS, procesorul hexa-core Qualcomm Snapdragon 650 (4x nuclee Cortex-A53 de 1.4 GHz + 2x nuclee Cortex-A72 de 1.8 GHz) și după cum am menționat și mai sus, un chip de 3 GB memorie RAM. La nevoie se poate opta și pentru atașarea unui card microSD de până la 256 GB și astfel extinde spațiul de stocare.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Avem o cameră foto principală de 16 megapixeli cu autofocus, bliț dual-tone și deschidere f/2.0, respectiv un senzor frontal de 5 megapixeli pentru captura de tip selfie. Ambele camere pot filma la rezoluție 1080p, și mostre foto/video realizate cu Xiaomi Redmi Note 3 Pro puteți găsi chiar în recenzia noastră ce poate fi accesată de aici.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Revenind la specificațiile telefonului, mai aflați și faptul că acesta ne aduce un port microUSB v2.0 cu suport OTG, un scanner de amprente și o baterie generoasă de 4000 mAh ce vine cu tehnologia de încărcare rapidă alături. Printre punctele forte ale acestui phablet am listat și noi prețul excelent, design-ul arătos, performanța bună oferită de către pachetul hardware, dar și bateria excelentă.

Pentru suma de doar 700 lei, Xiaomi Redmi Note 3 Pro este un best-buy veritabil și în cazul în care acesta v-a convins, puteți plasa o comandă de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×