Xiaomi Redmi Note 4 ajunge în oferta QuickMobile; disponibil în variante cu 2 sau 3 GB RAM

2.387 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 4 ajunge în oferta QuickMobile; disponibil în variante cu 2 sau 3 GB RAM</b>Începând de astăzi cei de la QuickMobile listează în oferta de produse și smartphone-ul Xiaomi Redmi Note 4 - terminal cu display Full HD de 5.5 inch, procesor deca-core MediaTek Helio X20 și 2 sau 3 GB memorie RAM în funcție de varianta aleasă. Primim

La aproximativ 2 săptămâni de la anunțul oficial iată că cei de la QuickMobile aduc în ofertă și phablet-ul Xiaomi Redmi Note 4, terminal disponibil în variante cu 16 sau 64 GB spațiu intern de stocare cu prețuri ce încep de la doar 799 lei. De asemenea, clienții interesați de achiziția acestui produs pot opta pentru versiunea pe argintiu sau cea pe auriu în funcție de preferințe.

Xiaomi Redmi Note 4

Dotările hardware pe care le primim aici sunt reprezentate de către un display generos de 5.5 inch cu rezoluție Full HD, de un procesor deca-core MediaTek Helio X20 ce este tactat la o frecvență de 2.1 GHz și de camera foto principală de 13 megapixeli ce va oferi suport pentru captură video 1080p. Pentru fotografierea selfie, acest telefon ne pune la dispoziție un senzor de 5 megapixeli.

Xiaomi Redmi Note 4

Cât despre conectivitate, suntem acoperiți aici de Wi-Fi, A-GPS, 4G LTE, suport dual-SIM și de standardul Bluetooth 4.0. Xiaomi Redmi Note 4 aduce un port microUSB v2.0, iar bateria sa oferă o capacitate de 4100 mAh (fiind inclusă alături și tehnologia de încărcare rapidă). Iată și prețurile pentru cele două variante:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×