Xiaomi Redmi Note 5 și Redmi Note 5 Pro se lansează mâine în India; Le aflăm dotările și vedem randări

2.340 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 5 și Redmi Note 5 Pro se lansează mâine în India; Le aflăm dotările și vedem randări</b>Cu toate că am auzit faptul că Xiaomi nu are planuri actuale pentru lansarea unui model Xiaomi Redmi Note 5, iată că suntem foarte aproape de debutul acestui telefon. Chiar mâine va avea loc evenimentul în cadrul

Deși am auzit la un moment dat faptul că Xiaomi nu are de gând să lanseze prea curând smartphone-ul Redmi Note 5, iată că astăzi descoperim că debutul acestui model este la doar o zi distanță. Producătorul chinez va organiza mâine un eveniment de presă în India, acolo unde vor fi prezentate telefoanele Redmi Note 5, dar și o variantă mai interesantă pe care o găsim menționată sub denumirea de Redmi Note 5 Pro.

Xiaomi Redmi Note 5

Avem parte de randări și liste de specificații oficiale, dar din păcate cei care aveau speranțe că Redmi Note 5 va fi ceva mai deosebit, nu este cazul. Avem de-a face doar cu un rebranding pentru Redmi Note 5 Plus, astfel că telefonul va fi identic cap-coadă, atât la nivel de dotări hardware, cât și la capitolul design. 

Xiaomi Redmi Note 5

Primim la bord un ecran de 5.99 inch cu rezoluție FHD+, procesorul Qualcomm Snapdragon 625 de 2.0 GHz și o baterie de 4000 mAh care suportă încărcare la 5V/2A. Are port microUSB v2.0, scanner de amprente în spate, o cameră frontală de 5 megapixeli și în spate un senzor de 12 megapixeli cu deschidere f/2.2. Rulează Android Nougat și vine pe negru, auriu, roz și albastru.

Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Cât despre Xiaomi Redmi Note 5 Pro, acesta este tare atractiv la prima vedere și ce se remarcă din start este setup-ul camerei foto care copiază iPhone X. Avem o cameră duală plasată vertical în colțul din stânga și bliț-ul este integrat în mijlocul celor doi senzori de 12 + 5 megapixeli. Pentru selfie-uri vom primi o cameră foto deosebită capabilă de a realiza fotografii la o rezoluție de 20 megapixeli.

Xiaomi Redmi Note 5 Pro

Vedem și scanner-ul de amprente în spate, construcția metalică și ecranul cu aspect 18:9. Acest model aduce tot un ecran de 5.99 inch cu aspect 18:9, o baterie de 4000 mAh și o cameră duală de 12 + 5 megapixeli ce va realiza fotografii cu efect bokeh. O altă noutate este reprezentată și de către prezența procesorului Snapdragon 636 la bord, chipset ce debuta oficial în toamna anului trecut.

Xiaomi Redmi Note 5 Pro va sosi în variantele listate de mai jos și mâine descoperim și prețurile de comercializare!

  • 3 GB RAM + 32 GB stocare
  • 4 GB RAM + 64 GB stocare
  • 6 GB RAM + 64 GB stocare
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×