Xiaomi Redmi Note 6 Pro îşi dezvăluie ambalajul în fotografii; Ar putea sosi pe 19 septembrie

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.155 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 6 Pro îşi dezvăluie ambalajul în fotografii; Ar putea sosi pe 19 septembrie</b>Cei de la Xiaomi pregătesc noi și noi terminale pentru lansare în perioada următoare, printre acestea numărându-se și Redmi Note 6 Pro care astăzi își prezintă ambalajul de retail. Vedem pe această cale fotografii și aflăm o parte dintre dotările

Xiaomi se mişcă repede cu lansările şi la câteva luni după apariţia modelelor Redmi 6/Redmi 6 Pro, e gata să ne ofere şi Redmi 6 Note-uri. Au apărut imagini cu ambalajul lui Xiaomi Redmi Note 6 Pro şi le disecăm mai jos.

Xiaomi Redmi Note 6 PRO

Vă reamintesc că Xiaomi Redmi 6 Pro a debutat la început de vară, având ca versiune derivată modelul Xiaomi Mi A2 Lite, pe care îl avem în teste în aceste zile. Cât despre nou venitul Redmi Note 6 Pro, el vine în continuarea unui Redmi Note 5 care s-a vândut excelent pe multe pieţe, mai ales în India. În cazul noului smartphone aflăm şi câteva dotări, mulţumită specificaţiilor listate pe protecţia din plastic lipită pe ecran.

Xiaomi Redmi Note 6 PRO

Astfel, aflăm că acest model va avea un ecran de 6.26 inch, un "Full Screen" cu aspect 19:9 şi o baterie de 4000 mAh la interior. Mai vine si cu o cameră duală în spate, de 20 + 20 MP, dar şi o cameră selfie duală de 12 + 5 MP. Ştim că Xiaomi are programată o lansare pe 19 septembrie şi atunci ar putea prezenta acest model, împreună cu Xiaomi Mi 8 Youth Edition.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro a mai apărut pe web în diferite scăpări şi ar urma să mai aducă şi un CPU Snapdragon midrange, 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Corpul ar trebui să fie unul metalic şi preţul în jurul a 300 sau 400 de dolari.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×