Xiaomi Redmi Note 6 Pro îşi dezvăluie ambalajul în fotografii; Ar putea sosi pe 19 septembrie

1.243 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 6 Pro îşi dezvăluie ambalajul în fotografii; Ar putea sosi pe 19 septembrie</b>Cei de la Xiaomi pregătesc noi și noi terminale pentru lansare în perioada următoare, printre acestea numărându-se și Redmi Note 6 Pro care astăzi își prezintă ambalajul de retail. Vedem pe această cale fotografii și aflăm o parte dintre dotările

Xiaomi se mişcă repede cu lansările şi la câteva luni după apariţia modelelor Redmi 6/Redmi 6 Pro, e gata să ne ofere şi Redmi 6 Note-uri. Au apărut imagini cu ambalajul lui Xiaomi Redmi Note 6 Pro şi le disecăm mai jos.

Xiaomi Redmi Note 6 PRO

Vă reamintesc că Xiaomi Redmi 6 Pro a debutat la început de vară, având ca versiune derivată modelul Xiaomi Mi A2 Lite, pe care îl avem în teste în aceste zile. Cât despre nou venitul Redmi Note 6 Pro, el vine în continuarea unui Redmi Note 5 care s-a vândut excelent pe multe pieţe, mai ales în India. În cazul noului smartphone aflăm şi câteva dotări, mulţumită specificaţiilor listate pe protecţia din plastic lipită pe ecran.

Xiaomi Redmi Note 6 PRO

Astfel, aflăm că acest model va avea un ecran de 6.26 inch, un "Full Screen" cu aspect 19:9 şi o baterie de 4000 mAh la interior. Mai vine si cu o cameră duală în spate, de 20 + 20 MP, dar şi o cameră selfie duală de 12 + 5 MP. Ştim că Xiaomi are programată o lansare pe 19 septembrie şi atunci ar putea prezenta acest model, împreună cu Xiaomi Mi 8 Youth Edition.

Xiaomi Redmi Note 6 Pro a mai apărut pe web în diferite scăpări şi ar urma să mai aducă şi un CPU Snapdragon midrange, 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Corpul ar trebui să fie unul metalic şi preţul în jurul a 300 sau 400 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×