Samsung Galaxy S10 ar fi primit un prim benchmark şi vine cu un ecran 19:9, format alungit

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.012 ori
<b>Samsung Galaxy S10 ar fi primit un prim benchmark şi vine cu un ecran 19:9, format alungit</b>În momentul de față este clar faptul că Samsung realizează teste cu viitorul flagship Galaxy S10, indicii sosind chiar astăzi când descoperim un prim benchmark. Acesta este unul HTML care vine să ne confirme că ecranul terminalului va adopta

Privim cu maximă precauţie orice scăpare despre Samsung Galaxy S10, mai ales atât de devreme, dar aparent avem de-a face cu prima apariţie într-un benchmark a viitorului flagship. Această scăpare vine imediat după ce CEO-ul Samsung Mobile a promis schimbări semnificative de design pentru terminal.

Benchmarkul apărut online este un HTML5Test, care indică un aspect ratio de 19:9 pentru acest device. La ora actuală terminalele Samsung folosesc panouri Infinity Display cu aspect 18.5:9. Asta poate înseamnă că vom vedea muchii mai înguste sau o rezoluţie mai ridicată. Modelul din acest test apare cu numele de cod SM-G405F, rulând Android 9.0 Pie. Trebuie spus şi că acel nume de cod nu se prea potriveşte cu un flagship Galaxy S.

Galaxy S10 HTML5

Benchmarkul listează o rezoluţie de 412 x 869 pixeli, mai mare decât cea de 412 x 846 pixeli menţionată pentru Galaxy S9. E clar faptul că Galaxy S10 va avea un format mai alungit şi înalt şi un aspect ratio de 19:9. Chiar dacă asistăm la această "alungire", şansele să vedem un breton sunt minime, ci mai degrabă muchii mult mai înguste, definitivând ideea de edge to edge la care se lucrează de la Galaxy S6 Edge încoace.

Ultimele ore ne-au adus şi o scăpare nu chiar convingătoare a lui Samsung Galaxy S10, care prezenta o cameră integrată în ecran. Pare să fie un breton pe jumătate de "frunte" a terminalului, nu chiar cea mai inspirată idee. S-a vehiculat mult şi o cameră triplă sau chiar 4 camere pentru acest device.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×