Xiaomi Redmi 6 se afișează în fotografii reale; Ar debuta pe data de 12 iunie

1.535 ori
<b>Xiaomi Redmi 6 se afișează în fotografii reale; Ar debuta pe data de 12 iunie</b>Cei de la Xiaomi tot lansează smartphone-uri în ultima vreme și luna iunie va fi la fel de plină, astfel că pe 12 iunie așteptăm debutul lui Redmi 6. Acest telefon s-a tot afișat în leak-uri în ultima vreme, fiind și certificat de către TENAA

În ultimele săptămâni și-a făcut apariția online și un misterios smartphone Xiaomi, terminal certificat de către TENAA și cunoscut drept Xiaomi Redmi 6 Pro la acea vreme. Au urmat alte scăpări și asocierea cu denumirea Mi A2 Lite, iar acum apare în scenă și numele Redmi 6 în schimb - asta la pachet cu o serie de fotografii reale ce ne prezintă primul smartphone entry-level cu decupaj în ecran al chinezilor.

Redmi 6

Imaginile confirmă design-ul pe care l-am văzut în certificarea cu pricina și la prima vedere nu pot decât să spun că Redmi 5 arată de 10 ori mai bine decât ce ni se propune în cazul de față. Decupajul din partea de sus a ecranului nu are nici un rol, nici măcar acela de a mări raportul screen-to-body ratio, asta pentru că avem în partea de jos o bărbie generoasă ce se remarcă mai ales pe varianta albă.

Xiaomi Redmi 6

Dacă priviți mai atent veți vedea că senzorii din partea de sus nici măcar nu sunt integrați complet în acel decupaj, astfel că rostul său nu se explică, urmându-se doar un trend și nimic mai mult. Din ce știm, acest telefon ar urma să ofere un ecran FHD+ de 5.84 inch cu aspect 19:9, procesor octa-core de 2.0 GHz și cameră duală de 12 mpx în spate.

Aparent va exista și o variantă Redmi 6A, cât și una denumită Redmi 6 Pro. Lansarea ar avea loc pe data de 12 iunie potrivit unui poster ajuns online.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×