Xiaomi Redmi Note 6 Pro primeşte un hands-on în faţa camerei şi un unboxing: 4 camere, CPU Snapdragon 660 (Video)

2.699 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 6 Pro primeşte un hands-on în faţa camerei şi un unboxing: 4 camere, CPU Snapdragon 660 (Video)</b>Printre terminalele pe care Xiaomi are în plan să le introducă pe piață în perioada următoare îl avem și pe Xiaomi Redmi Note 6 Pro, smartphone care deși încă nu a fost lansat, a bifat multe scăpări. Una dintre acestea o descoperim chiar azi

Xiaomi Redmi Note 6 Pro a mai avut scăpări până acum, dar parcă nici una atât de detaliată precum cea de mai jos. Până acum şi-a dezvăluit ambalajul şi a primit certificarea TENAA, iar acum îl vedem într-un hands on video şi un unboxing.

Reţineţi că telefonul nu este oficial încă, deşi a fost listat la vânzare, în varianta cu procesor Snapdragon 636. Vine într-o cutie roşie şi are la interior un procesor Snapdragon 660 şi 3 GB RAM, dar şi 32 GB stocare. Probabil există şi o variantă cu 64 GB stocare şi 4 sau chiar 6 GB RAM. Terminalul are un ecran de 6.26 inch cu rezoluţie Full HD+ şi aspect 19:9, iar ca OS avem Android 8.1 Oreo cu MIUI 9.6 aplicat peste.

La interior se mai află o baterie de 4000 mAh, iar ca selling point avem cele 4 camere: două în spate de 12 MP + 5 MP şi două în faţă, de 20 MP + 2 MP. Camera principală aduce şi Dual Pixel autofocus şi pixeli mari, de 1.4 microni. În cutie mai găsim şi un încărcător standard de 10W, cablu microUSB, dar nu şi căşti, ca de obicei pentru Xiaomi. Jack-ul audio este neatins şi avem şi emiţător infraroşu.

Ecranul are celebrul deja decupaj, iar în spate găsim un scanner de amprente. E bizar să îl vedem pe acest model cu doar 3 GB RAM, în condiţiile în care Note 5 Pro pornea de la 4 GB RAM. Preţul va reflecta probabil asta.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×