Xiaomi Redmi 6 Pro primeşte un unboxing prematur; Iată ce primim în cutie! (Video)

1.244 ori
<b>Xiaomi Redmi 6 Pro primeşte un unboxing prematur; Iată ce primim în cutie! (Video)</b>Cu toate că lansarea smartphone-ului Xiaomi Redmi 6 Pro este programată pentru data de 25 iunie, iată că telefonul deja se dezvăluie în întregime. Dacă ieri priveam asupra unor randări oficiale postate de către companie pe Weibo, astăzi

Xiaomi Redmi 6 Pro a apărut în randări în această săptămână şi cu această ocazie am aflat şi că va sosi pe 25 iunie, când se lansează şi tableta Xiaomi Mi Pad 4. Ei bine până să vină acea dată, avem şi un unboxing prematur. E realizat de către cei de la iTechDevice şi îl vedeţi mai jos.

Xiaomi Redmi 6 PRO

De ce e special acest telefon? Pentru că aduce bretonul în gama Xiaomi Redmi. Xiaomi însăşi a postat randări cu telefonul de pe 21 iunie, deci misterele erau puţine. Xiaomi Redmi 6 Pro vine pe auriu rose, auriu "nisip", albastru "lac", negru şi roşu "flacără". Xiaomi Redmi 6 Pro este o variantă upgradată de Redmi 6, telefon lansat şi el în acest an.

Xiaomi Redmi 6 PRO

Va sosi în variante de 3 GB RAM + 32 GB stocare sau cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Vine cu ecran de 5.84 inch şi rezoluţie de 2280 x 1080 pixeli şi aspect 19:9. Terminalul are acel design specific Redmi, cu corp unibody metalic şi acele capace din plastic sus şi jos. Primim şi o cameră duală de 12 MP + 5 MP în spate şi cu PDAF. Acea cameră secundară de 5 MP oferă înregistrare a informaţiei despre adâncimea imaginii, pentru a crea captura Bokeh.

În față avem o cameră de 5 MP cu Beauty, HDR şi deblocare facială. Xiaomi Redmi 6 Pro are o baterie de 4000 mAh şi procesor Snapdragon 625 octa core. A se remarca şi că Xiaomi tine cu dinţii de emiţătorul infraroşu pentru a controla televizoare, set top box-uri şi alte aparate de gen. Revenind totuşi la unboxing, aflati ca terminalul vine la pachet cu un cablu USB, încărcător şi o husă specială, transparentă. Are şi cheiţa metalică pentru accesarea sloturilor şi manual, dar nu şi căşti.

Preţul nu va fi rău deloc, la suma de 154 de dolari. Am uitat să vă zic că primim şi scanner de amprente în spate.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×