Xiaomi Redmi Note 8 Pro debutează oficial în România și îl poți cumpăra de la Digi! Cameră de 64 mpx și baterie pentru mult Netflix

2.386 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 8 Pro debutează oficial în România și îl poți cumpăra de la Digi! Cameră de 64 mpx și baterie pentru mult Netflix</b>Această zi de 9 octombrie este marcată de un eveniment important pe plan local și anume debutul lui Xiaomi Redmi Note 8 Pro, telefon care iată primește un eveniment oficial. Este chiar prima lansare oficială de telefon

Această zi de 9 octombrie este marcată de un eveniment important pe plan local și anume debutul lui Xiaomi Redmi Note 8 Pro, telefon care iată primește un eveniment oficial. Este chiar prima lansare oficială de telefon Xiaomi la noi în țară și cu toate că știm deja ce ne aduce acesta în materie de dotări și design, considerăm că un reminder nu strică. Aflați și în ce magazine partenere va ajunge la un incredibil preț recomandat de doar 1.100 lei! 

Design și display

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Începem să vorbim despre design, capitol la care Xiaomi a făcut o treabă foarte bună. Avem un corp unibody cu ramă metalică la mijloc și un spate din sticlă curbată spre margini. Ni se promite un grip excelent aici și aflați că putem alege dintre 3 variante de culoare disponibile. Există o nuanță de verde tare arătoasă numită Forest Green, un negru Mineral Gray, dar și o variantă White Pearl de tip gradient.

Redmi Note 8 Pro

Smartphone-ul se livrează cu un ecran generos de 6.53 inch ce adoptă tehnologie IPS LCD și protecție Corning Gorilla Glass 5. Are o luminozitate maximă de 500 nits, suport HDR și ne oferă rezoluție Full HD de 2340 x 1080 pixeli. Aspectul imaginii este 19.5:9 și mai bifăm un raport corp-ecran de 91.4% potrivit măsurătorilor făcute de producător, respectiv o densitate a pixelilor de 395 ppi. 

Cameră

Xiaomi Redmi Note 8 Pro

Ajungem și la punctul principal de atracție în cazul lui Redmi Note 8 Pro și anume camera sa foto. Este primul telefon mid-range Xiaomi cu setup quad-camera și primul cu senzor foto de 64 mpx. Acesta din urmă este o unitate Samsung ISOCELL Bright GW1 ce va livra fotografii detaliate de 16 mpx folosind tehnica Pixel-Binning. Se pot realiza de asemenea și fotografii la calitate maximă de 64 mpx.

Redmi Note 8 Pro

Avem alături un senzor ultra-wide de 8 megapixeli pentru a fotografia peisaje, un senzor de 2 mpx util pentru fotografiere cu efect bokeh, dar și o cameăr macro de 2 mpx. Primim bliț LED dual-tone, iar pentru fotografierea selfie ni se pune la dispoziție un senzor de 20 megapixeli cu mod portret AI, detecție scenă AI și înfrumusețare AI. 

Hardware

Redmi Note 8 Pro

Și pe partea hardware stăm foarte bine, telefonul de față sosind în variante cu 6 GB RAM și 64 sau 128 GB de stocare flash, cu primul procesor de gaming de la MediaTek și anume Helio G90T, dar și cu o baterie pe măsură de 4500 mAh (încărcare la 18W). În spate găsim un scanner de amprente fizic și mai bifăm prezența suportului NFC pentru plăți contactless, a unui jack audio 3.5 mm, ba chiar și a unui emițător infraroșu pentru a controla echipamentele electronice din casă.

Preț și disponibilitate

Redmi Note 8 Pro

Aflați că startul livrărilor lui Xiaomi Redmi Note 8 Pro va fi dat de pe data de 21 octombrie pe plan local și că printre magazinele partenere se află următoarele: Mi Store, Digi, Altex, Black Tech, eMAG, Flanco, dar și în oferta PC Garage. Telefonul sosește în varianta cu 6 GB RAM + 64 GB stocare la un preț recomandat de doar 1.199 lei, dar și într-o versiune cu 6 GB RAM + 128 GB stocare ce are prețul recomandat de 1.299 lei.

Redmi Note 8 Pro

Vor fi disponibile și 3 variante de culoare dintre care veți putea alege, de la nuanța Forest Green ce impresionează plăcut privirea, la sobrul Mineral Gray și până la Pearl White - o variantă gradient ce va afișa diferite culori în funcție de modul în care cade lumina pe panoul din spate. 

Prețurile actualizate pot fi consultate din lista de mai jos sau din articolul dedicat Preț și Disponibilitate de aici. Apropo, avem deja telefonul în teste și unboxing-ul sosește chiar astăzi. Stați pe aproape!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×