Xiaomi Redmi Note 8T are o scăpare în România şi deja se găseşte la un magazin de la noi! Iată ce aduce nou

1.752 ori
<b>Xiaomi Redmi Note 8T are o scăpare în România şi deja se găseşte la un magazin de la noi! Iată ce aduce nou</b>Xiaomi Redmi Note 8T este încă un membru al familiei Note 8, care a scăpat pe web în ultima vreme şi s-ar pregăti de lansare. Cumva înainte de lansare a fost listat de un magazin din România, DualStore.ro. Mai mult decât atât am descoperit pe grupul..

Xiaomi Redmi Note 8T este încă un membru al familiei Note 8, care a scăpat pe web în ultima vreme şi s-ar pregăti de lansare. Cumva înainte de lansare a fost listat de un magazin din România, DualStore.ro. Mai mult decât atât am descoperit pe Grupul Xiaomi România şi fotografii cu ambalajul sau care îi confirmă existenţa telefonului.

În mare, acest smartphone este un Redmi Note 8 cu NFC… (pentru ca Redmi Note 8 nu are NFC). Xiaomi Redmi Note 8T a avut parte şi de scăpări internaţionale între timp, care de această dată nu mai prezintă doar ambalajul, ci chiar întregul telefon. Observăm că pe plasticul aplicat pe fata telefonului sunt menţionate dotări, precum bateria de 4.000 mAh sau ecranul de 6.3 inch, plus camera quad cu senzor principal de 48 MP.

Xiaomi Redmi Note 8T Unboxing

Apare şi procesorul Snapdragon 665, deşi văzusem undeva pe acel grup Xiaomi România discuţii despre Snapdragon 730 la un moment dat. Terminalul are şi protecţie Gorilla Glass şi între timp a mai apărut o fotografie cu conţinutul cutiei acestui smartphone. El vine la pachet cu o husă transparentă, un încărcător de 18W şi cablu USB, plus manual.

La DualStore.ro produsul este listat la preţul de 1.149 lei şi în mod inedit apare cu procesor Snapdragon 730G nu Snapdragon 665, deci lucrurile nu sunt încă clare. Rulează Android 9.0 cu MIUI 10, iar camera quad include senzori de 48 MP, 8 MP ultra wide, 2 MP BOkeh şi 2 MP Macro. Camera selfie este de 13 MP. Reţineţi că telefonul nu a fost lansat încă şi încă nu ştim dacă e doar un Redmi Note 8 cu NFC sau ceva mai mult… Aşteptăm şi o clarificare cu privire la CPU și anunțul oficial din partea Xiaomi.

Mulțumim pentru pont Sena Cristi!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×