Xiaomi aduce oficial în România aspiratorul Mi Handheld Vacuum și becurile inteligente MI LED Smart Bulb

1.352 ori
<b>Xiaomi aduce oficial în România aspiratorul Mi Handheld Vacuum și becurile inteligente MI LED Smart Bulb</b>După cum ați aflat deja prin intermediul articolului nostru de mai devreme, astăzi pe data de 9 octombrie cei de la Xiaomi au organizat primul eveniment de lansare a unui telefon pe piața din România - show în cadrul căruia

După cum ați aflat deja prin intermediul articolului nostru de mai devreme, astăzi pe data de 9 octombrie cei de la Xiaomi au organizat primul eveniment de lansare a unui telefon pe piața din România - show în cadrul căruia a debutat nimeni altul decât Redmi Note 8 Pro. Avem deja un unboxing publicat și aflați că pe lângă acest smartphone, gigantul chinez a lansat și noi produse pe piața locală.

Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner

Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner

Unul dintre acestea este Mi Handheld Vacuum Cleaner, un aspirator inteligent ce promite curățarea suprafețelor din întreaga casă în profunzime. Acesta dispune de o tehnologie cu 9 cicloni pentru aspirarea prafului și murdăriei și are și un mod MAX prin care ni se livrează de 4 ori mai multă putere în cazul în care este necesară.

Xiaomi Mi Handheld Vacuum Cleaner

Primim aici un sistem de filtrare în 5 etape cu filtru HEP, 4 accesorii de curățare versatile oferite în cutie și o baterie cu autonomie de 30 minute. Filtrarea despre care vorbim aici rețin până la 99,97 din particulele de praf și aflați că filtrele sunt lavabile, având un design fără sac. Aspiratorul portabil de față sosește la un preț recomandat de 1.099 lei. Doar eMAG îl listează momentan.

Xiaomi Mi LED Smart Blub (2-pack)

Xiaomi Mi LED Smart Bulb

De asemenea, pe lista de lansări locale avem și pachet-ul compus din două becuri Mi LED Smart Bulb, becuri inteligente ce pot fi controlate din Apple HomeKit sau prin comenzi vocale date lui Amazon Alexa, Google Assistant. Se instalează ușor, nu au nevoie de hub extern și există o aplicație intitulată Mi Home de unde le puteți controla. Au 16 milioane de culor și variator de intensitate și puteți seta orice nuanță doriți în câteva mișcări. Prețul recomandat este de 179 lei! 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×