Xiaomi Redmi Pro apare într-o nouă imagine; smartphone metalic cu cameră duală

1.179 ori
<b>Xiaomi Redmi Pro apare într-o nouă imagine; smartphone metalic cu cameră duală</b>Pe Xiaomi Redmi Pro l-am mai văzut anterior într-o fotografie, telefon ce urmează a fi dezăluit oficial pe data de 27 iulie alături de un senzor foto dual. Astăzi privim asupra unei noi imagini ce ne prezintă partea din spate a noului dispozitiv și care

Chiar de curând am aflat că smartphone-ul Xiaomi Redmi Pro este așteptat să debuteze oficial în cadrul unui eveniment de presă programat pentru data de 27 iulie, zi în care vom afla lista completă de specificații, și desigur prețul său de comercializare. Între timp pe web își face apariția o nouă fotografie ce ne prezintă partea din spate a acestui nou terminal, și totodată camera foto duală pe care o va adopta.

Xiaomi Redmi Pro

Avem de-a face cu un terminal complet metalic ce aduce o cameră duală însoțită de bliț dual-tone, dar și un scanner de amprente situat chiar sub acest modul interesant. Posibil ca Xiaomi Redmi Pro să ofere utilizatorilor posibilitatea de refocusare a fotografiilor chiar și după realizarea acestora, funcție pe care am regăsit-o și pe alte modele lansate în cursul acestui an.

Pachetul hardware ar urma să fie compus dintr-un display de 5.5 inch + procesor deca-core MediaTek Helio X25 și 3 sau 4 GB memorie RAM în funcție de varianta aleasă. Pe lângă modelul cu 32 GB de stocare, se pare că va există și o versiune superioară ce ne va oferi 128 GB memorie flash. Este vehiculat un preț de sub 300 dolari pentru acest nou model, dar vom ști cu siguranță acest detaliu pe 27 iulie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×