Un retailer britanic listează pe site accesorii destinate lui Samsung Galaxy Note 7

2.147 ori
<b>Un retailer britanic listează pe site accesorii destinate lui Samsung Galaxy Note 7</b>Aflam cu doar câteva momente în urmă faptul că agenția americană FCC tocmai ce a certificat un accesoriu oficial destinat phablet-ului Galaxy Note 7 ce urmează a fi lansat pe data de 2 august. În continuarea acestei știri vine o informație interesantă din

Cu doar câteva momente în urmă vă informamFCC a certificat de curând un prim accesoriu pentru phablet-ul Samsung Galaxy Note 7 - fiind vorba despre o husă de tip cover cu afișare LED. În continuare acestei știri vine o informație interesantă din Marea Britanie, locație unde retailerul Mobile Fun UK tocmai ce a listat pe site o serie de accesorii oficiale dar și modele 3rd party pentru phablet-ul sud-coreean.

Accesorii Samsung Galaxy Note 7

Vedem în primul rând o captură de ecran cu accesoriile oficiale produse de către Samsung, printre ele numărându-se o serie de lentile foto, o husă cover cu tastură qwerty (similară cu cea destinată lui S6 Edge+), dar și modele de huse S-View pe auriu, albastru și totodată galben.

Accesorii Samsung Galaxy Note 7

În partea opusă, cea a accesoriilor dezvoltate de către producători 3rd party avem 6 modele de huse pentru noul phablet, printre ele aflându-se versiuni transparente, colorate în diverse nuanțe, dar și o variantă rugged pentru extra protecție. Revenind la telefonul sud-coreenilor, se pare că unele voci afirmă faptul că acesta va fi disponibil la precomandă chiar din ziua lansării, posibil doar în anumite regiuni.

Trebuie să ne așteptăm și la un preț destul de mare pentru Note 7, ținând cont de faptul că la prima strigare modelul Note 5 de anul trecut costa 3.899 lei. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×