Xiaomi Redmi 2s apare Într-o primă serie de fotografii În care este comparat cu modelul Redmi 1s

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 897 ori
<b>Xiaomi Redmi 2s apare Într-o primă serie de fotografii În care este comparat cu modelul Redmi 1s</b>Un terminal foarte popular anul trecut pe piața chineză în special datorită prețului mic de comercializare a fost și Xiaomi Redmi 1s, device care va primi un succesor cât de curând posibil, fiind sugerată o lansare oficială în cadrul unui...

Un terminal foarte popular anul trecut pe piața chineză în special datorită prețului mic de comercializare a fost și Xiaomi Redmi 1s, device care va primi un succesor cât de curând posibil, fiind sugerată o lansare oficială în cadrul unui eveniment marca Xiaomi de pe data de 4 ianuarie.

Mulțumită unor fotografii ajunse recent pe web putem vedea cum arată din punct de vedere al designului noul Redmi 2s, și ce diferențe notabile sunt între acesta și actualul model. Deși privit din față nu se remarcă mari schimbări, modelul Redmi 2S dispune acum de o carcasă ceva mai compactă, detaliu dezvăluit în imaginea de mai sus.

Xiaomi Redmi 2s apare Într-o primă serie de fotografii În care este comparat cu modelul Redmi 1s

Potrivit ultimelor zvonuri, Redmi 2S ne va aduce un display HD de 4.7 inch, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 de 1.2 GHz (64-bit), 1 GB memorie RAM, un GPU Adreno 306, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu bliț LED și un senzor frontal de 2 megapixeli.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×