Xiaomi Redmi Y3 primeşte un teaser înainte de lansarea de pe 24 aprilie: este aruncat pe scări şi supravieţuieşte

888 ori
<b>Xiaomi Redmi Y3 primeşte un teaser înainte de lansarea de pe 24 aprilie: este aruncat pe scări şi supravieţuieşte</b>Xiaomi continuă să fie o companie extrem de ocupată şi pregăteşte pentru debut un telefon midrange interesant, din gama Redmi. Este vorba despre Redmi Y3, care a primit un teaser video din partea contului de Twitter

Xiaomi continuă să fie o companie extrem de ocupată şi pregăteşte pentru debut un telefon midrange interesant, din gama Redmi. Este vorba despre Redmi Y3, care a primit un teaser video din partea contului de Twitter Redmi India pe care îl puteți vedea dacă urmați acest link.

În primul rând trebuie spus că acest teaser prefaţează debutul telefonului din data de 24 aprilie 2019. Îl vedem pe Xiaomi Redmi Y3 aruncat într-un coş de gunoi, care apoi e rostogolit pe scări, iar handsetul face faţă cu brio testului de rezistenţă. Vine cu cameră duală în spate, design în degrade, breton picătură şi un ecran destul de generos.

Ştim că va avea o baterie de 4000 mAh şi o cameră de 32 de megapixeli cu funcţionalitate Super Selfie. În spate găsim cititorul de amprente, iar corpul său ar trebui să fie certificat militar pentru extra rezistență. Acesta este urmaşul lui Redmi Y2, cel anunţat în 2018. Camera frontală de 32 MP ar putea folosi un senzor Samsung ISOCELL Bright GD1.

Ar trebui să vedem la bord un ecran de 6+ inch, procesor Snapdragon 6xx şi 4 sau 6 GB RAM. Va rula Android 9.0 Pie + MIUI 10. Încă nu avem detalii despre camera principală.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×