Xiaomi Redmi Y3 se pregătește de lansare; Va avea o cameră selfie de 32 mpx

820 ori
<b>Xiaomi Redmi Y3 se pregătește de lansare; Va avea o cameră selfie de 32 mpx</b>Descoperim astăzi faptul că cei de la Xiaomi pregătesc lansarea unui nou smartphone din seria Redmi și anume modelul Redmi Y3 - telefon care bifează un teaser oficial. Nimeni altul decât șeful filialei Xiaomi India

Descoperim astăzi faptul că cei de la Xiaomi pregătesc lansarea unui nou smartphone din seria Redmi și anume modelul Redmi Y3 - telefon care bifează un teaser oficial. Nimeni altul decât șeful filialei Xiaomi India, Manu Kumar Jain este cel care ne aduce detalii despre noul device care va pune accent pe camera selfie.

Aflăm de aici că vom primi o cameră selfie de 32 megapixeli, senzor pe care l-am mai văzut și pe alte terminale lansate în ultima vreme pe piață. Redmi Y3 ar putea fi o variantă Pro a lui Redmi 7 dacă luăm în considerare speculațiile ajunse în online, semn că vom avea un ecran de 6+ inch, procesor Snapdragon 6xx și 4 sau 6 GB RAM.

Pe seama unei certificări primite cu o lună în urmă știm că handset-ul de față va rula Android 9.0 Pie din fabrică alături de interfața MIUI 10. Rămâne să vedem când se lansează noul telefon și este cazul să ne așteptăm la mai multe teasere și leak-uri în perioada următoare. 

Actualul teaser video îl puteți vedea pe Twitter de aici

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×