Xiaomi Redmi X are programat un debut pe data de 15 februarie! Ar avea scanner de amprente în ecran

1.315 ori
<b>Xiaomi Redmi X are programat un debut pe data de 15 februarie! Ar avea scanner de amprente în ecran</b>Odată cu lansarea smartphone-ului Redmi Note 7 de acum câteva săptămâni cei de la Xiaomi au anunțat și faptul că Redmi devine un sub-brand al companiei, divizie ce își desfășoară activitatea independent. Telefonul cu pricina

Odată cu lansarea smartphone-ului Redmi Note 7 de acum câteva săptămâni cei de la Xiaomi au anunțat și faptul că Redmi devine un sub-brand al companiei, divizie ce își desfășoară activitatea independent. Telefonul cu pricina deja ne-a atras atenția și cât timp îl așteptăm să ajungă și pe plan local descoperim că Redmi are deja un alt model pregătit pentru debut în aproximativ două săptămâni.

Xiaomi Redmi X

Un teaser misterios ce și-a făcut apariția pe Weibo indică faptul că pe data de 15 februarie va avea loc lansarea lui Xiaomi Redmi X - smartphone ce ar putea adopta un scanner de amprente integrat în ecran. Alte detalii nu se cunosc despre acest device deși unele voci afirmă că am putea avea de-a face mai degrabă cu Redmi Note 7 Pro și că Redmi X nu este numele final al dispozitivului.

Din acest punct de vedere ne-am putea aștepta la un ecran FHD+ de 6.3 inch, procesor Snapdragon 675, 4 sau 6 GB RAM și la o baterie de 4000 mAh. Curând ar trebui să vedem noi teasere menite să confirme identitatea handset-ului și să dezvăluie unele dotări hardware. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×