Xiaomi va lansa mâine o variantă "Exclusive" de Redmi K20 Pro, cu 12 GB RAM și procesor Snapdragon 855+

3.417 ori
<b>Xiaomi va lansa mâine o variantă "Exclusive" de Redmi K20 Pro, cu 12 GB RAM și procesor Snapdragon 855+</b>Printre cele mai populare flagship-uri ale momentului îl avem și pe Redmi K20 Pro, succesorul spiritural al lui Pocophone care mâine va primi o variantă upgrade după cum aflăm astăzi. Este vorba despre un model intitulat

Printre cele mai populare flagship-uri ale momentului îl avem și pe Redmi K20 Pro, succesorul spiritural al lui Pocophone care mâine va primi o variantă upgrade după cum aflăm astăzi. Este vorba despre un model intitulat Redmi K20 Pro Exclusive Edition ce va sosi la pachet cu dotări ultraw high-end precum 12 GB RAM, 512GB stocare flash și cu noul procesor octa-core Snapdragon 855+.

Redmi K20 Pro Exclusive

Acestea vor fi principalele noutăți aduse de către device după cum ne dezvăluie teaserele ajunse în online, deși nu ar fi exclus să vedem și alte variante de culoare. Restul dotărilor rămân neschimbate, de la ecranul AMOLED de 6.39 inch, la camera selfie pop-up și până la setup-ul triplu din spate de 48 mpx + 8 mpx (telephoto) + 13 mpx (ultrawide).

MI 9T

Bifăm și prezența bateriei de 4000 mAh și a scanner-ului de amprente integrat în ecran. Vă amintim că pe 24 septembrie sosește și Xiaomi Mi 9 Pro cu 5G la bord și suport pentru alimentare wireless la 30W. Ca un fapt divers, suntem informați că telefoanele din seriile Mi 9T/Redmi K20 au vândut peste 3 milioane de unități la nivel global, în 4 luni.

Redmi K20 Pro cel standard este disponibil pe plan local în varianta globală Mi 9T Pro la prețul de 1.999 lei

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×