Xolo dezvăluie Q500, un terminal android dual-sim cu procesor Snapdragon

Autor:  | Publicat în:  Xolo 841 ori
<b>Xolo dezvăluie Q500, un terminal android dual-sim cu procesor Snapdragon</b>Astăzi, Xolo tocmai a dezvăluit un nou produs ce va completa gama de smartphone-uri a companiei. Este vorba despre Xolo Q500, un smartphone accesibil, ce are ca principale caracteristici funcția dual-sim și display-ul de 4 inch. &nbsp; Display-ul are...

Astăzi, Xolo tocmai a dezvăluit un nou produs ce va completa gama de smartphone-uri a companiei. Este vorba despre Xolo Q500, un smartphone accesibil, ce are ca principale caracteristici funcția dual-sim și display-ul de 4 inch.

Display-ul are o rezoluție WVGA și o densitate a pixelilor de 233 ppi. Procesorul integrat este un Snapdragon MSM8225Q, quad-core Cortex A5 de 1.2 GHz. Xolo Q500 dispune de 1 GB RAM, 4 GB memorie internă, memorie ce poate fi extinsă printr-un card microSD de până la 32 GB.

Camera este de 5 megapixeli și poate realiza captură video la rezoluție HD 1280x720p. De asemenea, avem la dispoziție și o cameră secundară VGA. Pe partea de conectivitate, smartphone-ul oferă 2 slot-uri pentru SIM-uri cu 3G și HSPA, WiFi, Bluetooth 3.0, GPS și Radio FM. Xolo Q500 integrează o baterie de 1.450 mAh, rulează Android 4.1 JellyBean și este listat la un preț de 130$ în India.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×