Antares, un nou smartphone de lux În spiritul italian, creat de către grupul Tonino Lamborghini

Autor:  | Publicat în:  Telefoane de Lux 1.096 ori
<b>Antares, un nou smartphone de lux În spiritul italian, creat de către grupul Tonino Lamborghini</b>Dacă sunteți în căutarea unui smartphone de lux, și sunteți dornic să cheltuiți o sumă importantă de bani, de astăzi puteți alege smartphone-ul Antares. Acesta vine tocmai din Italia, fiind creat de grupul Tonino Lamborghini, firmă...

Dacă sunteți în căutarea unui smartphone de lux, și sunteți dornic să cheltuiți o sumă importantă de bani, de astăzi puteți alege smartphone-ul Antares. Acesta vine tocmai din Italia, fiind creat de grupul Tonino Lamborghini, firmă specializată în fabricarea de produse de lux.

Categoria de smartphone-uri este una pe care cei de la Tonino Lamborghini au decis să o abordeze recent, astfel s-a născut Antares. Carcasa este realizată din oțel inoxidabil, și din câteva zone unde întâlnim piele, pentru a da un feeling premium. Comparat cu design-ul telefoanelor din ziua de azi, Antares arată într-un fel unic, sau mai bine spus, rafinat. Chiar dacă întâlnim și elemente “reci”, cum ar fi carcasa din aluminiu și o cutie fabricată tot din aluminiu, smartphone-ul rămâne un model foarte exclusivist.

Antares dispune de un procesor quad-core de 1.5 GHz, 2 GB RAM și 32 GB memorie internă, ce poate fi extinsă cu un card microSD, lucru care nu prea îl întâlnim la smartphone-urile de lux. Camera principală este de 13 megapixeli, iar cea frontală de 5 megapixeli. Display-ul de 4 inch este protejat de Gorilla Glass, dar detalii despre rezoluția acestuia nu avem momentan. De asemenea, avem la dispoziție Android 4.2.2 și difuzoare fabricate de Yamaha. Antares va fi disponibil din decembrie în Rusia și China la un preț de 4.000 $.

Antares, un nou smartphone de lux În spiritul italian, creat de către grupul Tonino Lamborghini

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×