XOLO lansează oficial smartphone-ul octa-core 8X-1000; acesta vine cu interfața Hive UI și costă doar 228$

Autor:  | Publicat în:  Xolo 774 ori
<b>XOLO lansează oficial smartphone-ul octa-core 8X-1000; acesta vine cu interfața Hive UI și costă doar 228$</b>După ce ieri aflam că producătorul indian Xolo pregătește lansarea atât a unui nou smartphone, cât și a unei interfețe grafice proprie denumită Hive UI, iată că astăzi cele două noi produse sunt prezentate oficial. Noul smartphone din...

După ce ieri aflam că producătorul indian Xolo pregătește lansarea atât a unui nou smartphone, cât și a unei interfețe grafice proprie denumită Hive UI, iată că astăzi cele două noi produse sunt prezentate oficial. Noul smartphone din portofoliul Xolo se numește 8X-1000, iar după cum și denumirea sa sugerează, avem parte de un device cu procesor octa-core.

Xolo 8X-1000 dispune de un display HD de 5 inch, un procesor octa-core MediaTek tactat la 1.4 GHz, 2 GB memorie RAM, 16 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD, o cameră foto principală de 8 megapixeli cu senzor Exmor R, o cameră secundară de 2 megapixeli și două sloturi SIM.

Hive UI

De asemenea, primim și Bluetooth 4.0, WiFi, GPS și o baterie de 1.920 mAh. Trecând la partea software, aflăm că Xolo 8X-1000 vine cu interfața customizată Hive UI ce este bazată pe sistemul de operare Android 4.4 KitKat. Aceasta aduce atât funcții de îmbunătățire a performanțelor, cât și unele funcții ca notificări în ecranul de unclock.

Totodată, Hive UI pune la dispoziția utilizatorilor un widget denumit Chamelon care va afișa informații despre vreme, un widget pentru player-ul audio, un widget one-touch RAM cleaner, cât și un launcher în care vom regăsi aplicațiile noastre sortate alfabetic sau în funcție de utilizare. Aflăm că Xolo 8X-1000 va ajunge în magazinele din India la un preț de 228$.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×