Xiaomi Redmi 1S disponibil prin Quickmobile.ro la un preț de 649 lei

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.722 ori
<b>Xiaomi Redmi 1S disponibil prin Quickmobile.ro la un preț de 649 lei</b>Pe lângă phablet-ul Redmi Note care a ajuns de curând pe plan local, începând de astăzi un nou device Xiaomi poate fi cumpărat din România prin intermediul celor de la Quickmobile.ro, și anume modelul Redmi 1S. Acesta din urmă este disponibil la...

Pe lângă phablet-ul Redmi Note care a ajuns de curând pe plan local, începând de astăzi un nou device Xiaomi poate fi cumpărat din România prin intermediul celor de la Quickmobile.ro, și anume modelul Redmi 1S. Acesta din urmă este disponibil la un preț de doar 649 lei în 4 variante de culoare: alb, negru, galben și roz.

Xiaomi Redmi 1S dispune de un display HD de 4.7 inch, un procesor quad-core Snapdragon MSM8228 tactat la 1.6 GHz, un GPU Adreno 305, 1 GB memorie RAM, 8 GB de stocare, un slot pentru carduri microSD de până la 32 GB și o cameră foto principală de 8 megapixeli cu autofocus și bliț LED.

Xiaomi Redmi 1S disponibil prin Quickmobile.ro la un preț de 649 lei

De asemenea, beneficiem și de o cameră frontală de 1.3 megapixeli, conectivitate 3G, protecție Gorilla Glass 3, Bluetooth, două sloturi SIM și o baterie de 2000 mAh. Xiaomi Redmi 1S cântărește 158 grame și măsoară 9.9 mm în grosime.

Prețuri Xiaomi Redmi 1S:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×