Noi fotografii cu "OZN-ul" Apple Campus 2 În construcție confirma forma circulară a structurii

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.148 ori
<b>Noi fotografii cu "OZN-ul" Apple Campus 2 În construcție confirma forma circulară a structurii</b>Noi fotografii realizate din elicopter ne arată cum decurge construcția la campusul Apple de nouă generație, cel supranumit și "OZN". Se pare că lucrările merg destul de rapid, fundația circulară a clădirii fiind realizată deja și structuri de...

Noi fotografii realizate din elicopter ne arată cum decurge construcția la campusul Apple de nouă generație, cel supranumit și "OZN". Se pare că lucrările merg destul de rapid, fundația circulară a clădirii fiind realizată deja și structuri de beton și fier armat fiind construite.

A început și lucrul la tunelele interioare ale clădirii, iar aceste imagini au fost postate recent pe Twitter de către Ron Cervi, un reporter care prezintă situația traficului zilnic în SUA. Urmează acum să fie turnat betonul pentru a completa fundația clădirii, ce va fi folosită drept bază pentru cele 3 etaje ridicate. Este creat și un sistem special de drenare, pentru a evita acumularea de apă și inundarea etajelor inferioare.

Apple a primit aprobarea pentru sediul Campus 2 de la primăria din Cupertino în luna noiembrie a anului trecut, după ce Steve Jobs făcuse un pitch bine realizat în 2011. în iulie o machetă la scară a clădirii din metal și sticlă a fost produsă în Germania pentru teste. Acea machetă integra și un sistem de aerisire revoluționar, care aduce aer proaspăt în clădire și este doar unul dintre aspectele sale revoluționare.

Noul sediu ar trebui să fie gata până în 2016, dar nu e clar încă dacă și structurile auxiliare vor fi gata până atunci.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×