Cel mai mic mobil de la 3GSM: Neonode N2

1.672 ori
<b>Cel mai mic mobil de la 3GSM: Neonode N2</b>Acesta este noul copil al lui Neonode, N2 înfășurat bine în pătura lui. Nu cred că există vreo șansă ca acest telefon să primească cetățenia americană, dar dacă vă plac gadget-urile foarte mici, mai mic decât acesta nu există la 3GSM...

Acesta este noul copil al lui Neonode, N2 înfășurat bine în pătura lui. Nu cred că există vreo șansă ca acest telefon să primească cetățenia americană, dar dacă vă plac gadget-urile foarte mici, mai mic decât acesta nu există la 3GSM anul acesta.

Adaptarea la navigarea prin apăsarea cu degetul este grea (mai ales la un dispozitiv de mărimea unui pager) iar atunci când îl ți la ureche te simți ca un retardat (fiind prea mic). Dar felicitări Neonode că a prins atâtea gadget-uri în cutia aceea mică de chibrituri.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×