Yahoo lanseaza "Ymail"

16.413 ori
<b>Yahoo lanseaza "Ymail"</b>Incercand sa isi creasca oferta de adrese email disponibile, Yahoo va incepe sa puna la dispozitia utilizatorilor sai conturi cu extensia @ymail.com. Astfel, milioane de nume de utilizator vor fi disponibile, asta in cazul in care doreati sa fiti...

Incercand sa isi creasca oferta de adrese email disponibile, Yahoo va incepe sa puna la dispozitia utilizatorilor sai conturi cu extensia @ymail.com. Astfel, milioane de nume de utilizator vor fi disponibile, asta in cazul in care doreati sa fiti adimutu@yahoo.com si nu ati reusit.

Lansarea aminteste evident de celebrul Gmail al celor de la Google, chiar daca gigantul motoarelor de cautare a avut ceva probleme cu acesta. In 2005 Google a fost dat in judecata de catre Daniel Giersch pentru utilizarea patentului pentru brandul "Gmail", barbatul castigand procesul. Ca urmare, noii utilizatori ai serviciului Gmail au primit conturi cu extensia @googlemail.com. Revenind la @ymail.com, clientii care vor primi un astfel de cont, vor fi tratati exact la fel ca si actualii utilizatori Yahoo.

Asta inseamna ca vor beneficia de functionalitate drag and drop si de un spatiu de stocare "nelimitat" plus un instant messenger integrat, filtru de spam si sistem de verificare a virusilor. Adresele Ymail sunt disponibile de ieri si cei peste 260 de milioane de utilizatori Yahoo din lume vor reprezenta un motiv pentru o posibila picare a serverelor Yahoo, asta in cazul in care toti doresc sa devina johnsmith@ymail.com in acelasi timp.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×