Mercedes-Benz lanseaza un nou kit de integrare iPhone

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.496 ori
<b>Mercedes-Benz lanseaza un nou kit de integrare iPhone</b>Kitul actual Mercedes-Benz de integrare a iPodului este destul de slab, in special daca il comparam cu noul sistem COMAND nav/multimedia, o reusita a companiei. Se pare totusi ca faimosul producator de automobile se va revansa prin intermediul unui cradle...

Kitul actual Mercedes-Benz de integrare a iPodului este destul de slab, in special daca il comparam cu noul sistem COMAND nav/multimedia, o reusita a companiei. Se pare totusi ca faimosul producator de automobile se va revansa prin intermediul unui cradle iPhone, care va rezolva toate problemele posesorilor de masini Mercedes-Benz dar si pe cele ale posesorilor de iPhone.

Noul kit integreaza un sistem de control stil iPod in ecranul navigational principal si in controllerul COMAND, in loc sa se axeze pe controlul oferit de volan. De asemenea, cradle-ul va incarca telefonul utilizatorului, asta chiar si in vreme ce efectuati apeluri sau ascultati muzica. Pe langa acest feature, se pare ca odata ce veti plasa iPhone-ul in kit semnalul sau va fi mai bun, deoarece va fi folosita si antena masinii.

Cu ajutorul sistemului de control al masinii veti putea accesa si lista de contacte de pe iPhone, un feature care lipseste din actualul sistem Bluetooth oferit de Mercedes Benz. Daca sunteti deja posesorii unui kit iPod sau Media Interface, adaptoarele de care veti avea nevoie costa doar 39 de euro. In schimb, cradle-ul va fi disponibil in Germania la pretul de 249 de euro.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×