Microsoft ar lucra la un "Bing Concierge Bot", rival pentru Google Assistant

744 ori
<b>Microsoft ar lucra la un "Bing Concierge Bot", rival pentru Google Assistant</b>Google a făcut valuri prin prezentarea lui Google Assistant la I/O 2016 şi era de aşteptat să apară reacţii din partea concurenţei. Microsoft spre exemplu s-ar fi mobilizat şi lucrează la un aşa numit "Bing Concierge Bot", care pe hârtie sună similar cu..

Google a făcut valuri prin prezentarea lui Google Assistant la I/O 2016 şi era de aşteptat să apară reacţii din partea concurenţei. Microsoft spre exemplu s-ar fi mobilizat şi lucrează la un aşa numit "Bing Concierge Bot", care pe hârtie sună similar cu soluţia Google.

Pentru cei care nu sunt familiarizaţi cu Google Assistant, acesta oferă căutare de termeni sub forma unui dialog dintre utilizator şi AI, plus suport pentru discuţii contextuale. Între timp Microsoft a postat o ofertă de job pentru un inginer asociat Grupului de Aplicaţii şi Servicii, iar jobul implică  un "Bing Concierge Bot".

Acest produs e descris ca un "agent de productivitate inteligent", care poate comunica cu utilizatorul printr-o platformă conversaţională. Skype, Messneger, Whatsapp sau Telegram sunt date ca exemplu. Acest "agent" va opera precum un utilizator uman, executând comenzi şi cereri ale utilizatorului, primite sub formă de limbaj natural.

De la rezervări la restaurant şi până la cumpărături online, toate sunt disponibile. Suntem siguri şi că experienţa şi datele din spatele lui Cortana vor contribui la un asistent Bing cât mai reuşit.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×