YouTube.ro este ON Începând de azi! Iată ce aduce lansarea serviciului video local (Video)

Autor:  | Publicat în:  YouTube 1.260 ori
<b>YouTube.ro este ON Începând de azi! Iată ce aduce lansarea serviciului video local (Video)</b>Azi e ziua cea mare, 25 aprilie, dată la care se lansează YouTube România/YouTube.ro și la care lucrurile devin interesante pentru creatorii de content de la noi. YouTube a anunțat lansarea variantei autohtone a serviciului sau video, versiune...

Azi e ziua cea mare, 25 aprilie, dată la care se lansează YouTube România/YouTube.ro și la care lucrurile devin interesante pentru creatorii de content de la noi. YouTube a anunțat lansarea variantei autohtone a serviciului sau video, versiune localizată care va afișa cele mai vizionate și mai populare videoclipuri locale.

Rezultatul este o platformă utilă pentru creatorii de conținut de la noi, dar și pentru agenții de publicitate, branaduri și difuzori. Vestea este bună și pentru Mobilissimo.ro, care are un canal de YouTube foarte frecventat și are șansa să se extindă astfel. Canalul nostru YouTube are peste 6700 de abonați și peste 5.500.000 de vizionări de clipuri. Aproape zilnic facem upload de materiale noi, inclusiv review-uri de jocuri, tablete și telefoane, plus aplicații.

Vă invităm să vă abonați și rețineți că avem un widget după articol, unde cu un simplu click vă puteți abona. în acest articol puteți vedea integrat și un clip de bun venit, în care regăsiți artiști ca Smiley sau DJ Gojira, plus câteva formații și personalități din media românească. Asociația pentru Drepturi de Autor și YouTube au anunțat încheierea unui acord de licențiere care va permite artiștilor să obțină venituri din vizualizarea clipurilor lor de pe YouTube.

Banii vin din reclamele de pe YouTube, unele de tip TrueView InStream, iar 60% dintre ele sunt anunțuri care se pot închide, dacă vă deranjează. în concluzie, urăm bun venit lui YouTube.ro și speram să savurați experiența canalului Mobilissimo.ro!

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×