YouTube anunţă lansarea unui serviciu de streaming live de pe mobil

1.346 ori
<b>YouTube anunţă lansarea unui serviciu de streaming live de pe mobil</b>Majoritatea rețelelor de socializare au lansat servicii de streaming live, iar pe urmele lor calcă astăzi și YouTube. Celebra platformă de sharing a clipurilor video anunță astăzi lansarea unui serviciu de live streaming de pe mobil, funcție ce va fi

YouTube o ia pe urmele lui Facebook şi Periscope, primind o funcţie de streaming live direct de pe mobil. Aceasta funcţionalitate va fi integrată direct în aplicaţia YouTube şi va trebui doar să apăsăm butonul roşu de captură, să alegem o poză ca thumbnail şi apoi vom transmite în timp real.

Live streamingul aderă la aceleaşi funcţii şi reguli ca şi clipurile standard, incluzând căutare, recomandări, playlisturi şi protecţie contra utilizatorilor neautorizaţi. Debutul a venit în cadrul evenimentului VidCon din California, la care care participau o serie de YouTuberi celebri şi care vor avea acces în premieră la acest serviciu.

Printre ei se număra The Young Turks, AIB, Alex Wassabi sau SacconeJolys. YouTube oferea deja live streaming încă din 2011, transmiţând saltul din stratosfera al lui Felix Baumgartner şi nunta regală, dar şi un stream la 360 de grade de la festivalul Coachella. Totuşi această funcţie nu ajunsese pe mobil până acum. Deja multă lume foloseşte în acest scop de streaming de pe handset Facebook Live sau Periscope.

Şi Tumblr a intrat pe această piaţă recent. Va reuşi oare YouTube să se impună?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×