Huawei G8 unboxing: cutie de P8, alură de secund al lui Mate S (Video)

1.850 ori
<b>Huawei G8 unboxing: cutie de P8, alură de secund al lui Mate S (Video)</b>Încă de când a debutat la IFA 2015, Huawei G8 a fost numit "secundul lui Huawei Mate S", pentru că a fost anunţat împreună cu acel model. Ei bine, G8 a ajuns şi la Mobilissimo.ro şi e scos din cutie mai jos. Terminalul are o cutie în stilul lui Huawei P8

Încă de când a debutat la IFA 2015, Huawei G8 a fost numit "secundul lui Huawei Mate S", pentru că a fost anunţat împreună cu acel model. Ei bine, G8 a ajuns şi la Mobilissimo.ro şi e scos din cutie mai jos. Terminalul are o cutie în stilul lui Huawei P8 şi costă 1.499 lei la eMAG.ro, 1.616 lei la Quickmobile.ro şi 1.599 lei la evoMAG.ro.

Huawei G8, continutul cutiei

Cunoscut şi ca Huawei GX8, terminalul se încadrează undeva între modelele Honor şi Mate. În cutia îngustă şi înaltă se afla căştile, o cheiţă metalică pentru accesarea sloturilor, încărcătorul, manualul şi cablul USB. Se remarcă din start la acest handset suprafaţa frontală acoperită cu un panou din sticlă rotunjită 2.5D.

Huawei GX8 unboxing

Am fost surprins să văd printre specificaţii un ecran TFT, în condiţiile în care în ziua de azi puţine companii mai folosesc această dotare, preferând AMOLED sau IPS LCD.. În fine, terminalul vine cu un display Full HD de 5.5 inch, 3 GB RAM şi procesor Qualcomm Snapdragon 615. Se evidenţiază dintre dotări camera de 13 megapixeli cu stabilizare optică şi bateria de 3000 mAh e promiţătoare.

Interfaţa EMUI 3.1 e foarte familiară după atât de multe modele Honor testate în ultima vreme... Revenim cu review foarte curând!

Huawei G8, prețuri actualizate:

Huawei G8 Video Unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×