ZTE anunță smartphone-ul Axon 7s; sosește cu procesor Qualcomm Snapdragon 821

1.542 ori
<b>ZTE anunță smartphone-ul Axon 7s; sosește cu procesor Qualcomm Snapdragon 821</b>Această săptămână pare a fi marcată de lansare unui număr generos de noi terminale mobile, printre ele numărându-se și modelul ZTE Axon 7s pe care îl vedeți mai jos. Acest smartphone face trecerea la un procesor Qualcomm Snapdragon 821, renunțându-se

Compania chineză ZTE a anunțat astăzi lansarea smartphone-ului Axon 7s, telefon ce vine ca un soi de upgrade la modelul standard, optându-se acum pentru folosirea unui procesor Qualcomm Snapdragon 821 la bord. După cum probabil știți, varianta standard Axon 7 ce debuta în luna mai a anului trecut, ne oferea la pachet un chipset Snapdragon 820, 64 GB spațiu de stocare flash și un chip de 4 GB memorie RAM.

Din păcate nu știm dacă modelul succesor pe care îl vedeți în imaginea de mai sus, oferă fix același spațiu de stocare și memorie RAM precum Axon 7, asta pentru că firma asiatică nu dezvăluie detaliile complete în cazul de față. Unele zvonuri vorbeau și despre un boost lal 128 GB de stocare flash și la 6 GB memorie RAM, dotări ce vor fi confirmate sau infirmate odată ce telefonul ajunge la vânzare.

Cel mai probabil, ZTE Axon 7s păstrează display-ul de 5.5 inch cu rezoluție Quad HD și tehnologie AMOLED, dar și camera foto principală de 20 megapixeli. La nivel software am putea primi ANdroid 7.1.2 Nougat. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×