Sony Xperia XZ Premium e scos la amanet în România, în varianta prototip, apoi ajunge pe OLX

5.199 ori
<b>Sony Xperia XZ Premium e scos la amanet în România, în varianta prototip, apoi ajunge pe OLX</b>După ce Motorola Moto G5 Plus ne-a pus pe hartă, un prototip al său ajungând pe OLX cu ceva vreme înainte de anunţarea oficială de la MWC, iarăşi apare România în ştirile internaţionale cu o premieră. Astfel, un Sony Xperia XZ Premium a fost descoperit..

După ce Motorola Moto G5 Plus ne-a pus pe hartă, un prototip al său ajungând pe OLX cu ceva vreme înainte de anunţarea oficială de la MWC, iarăşi apare România în ştirile internaţionale cu o premieră. Astfel, un Sony Xperia XZ Premium a fost descoperit în mod şocant pe OLX.ro, după ce a ajuns la o casă de amanet.

 

Sony Xperia XZ Premium a fost descoperit în mod şocant pe OLX.ro

 

E vorba despre o unitate prototip care nici măcar nu are voie să fie vândută şi cine pune mâna pe ea va avea şi ocazia de a fi printre primii din lume care văd la treabă un CPU Snapdragon 835, da şi filmarea la 960 FPS. E drept că preţul e mare, 3.100 de lei, dar având în vedere unicitatea acestui smartphone aş spune că până la urmă e acceptabilă suma. Şi asta luând în calcul şi faptul că flagship-urile rivale sar de 3.000 de lei, cum face Galaxy S8 de exemplu.

Sony anunţa telefonul la MWC 2017 şi ulterior am aflat că va sosi de abia în iunie în magazine. După cum scriam mai sus, nu se ştie cum, dar o persoană a amanetat acest telefon. Casa de amanet l-a scos la vânzare pe OLX.ro şi mă aştept ca avocaţii Sony să intre pe fir şi să oprească licitaţia (dacă nu au făcut-o deja). Un prototip este proprietatea companiei şi angajaţii sau testerii nu au voie să îl vândă.

Sunt sigur că povestea va avea ramificaţii, aşa că o urmărim cu atenţie…

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×